De elementen van het transformatie proces

FOCUS OP RELATIE, COMMUNICATIE EN PRESTATIE

Onze werkwijze is onconventioneel, direkt en focussed op onderlinge relaties: communicatie en prestatie. Geen rollenspellen, geen virtuele bedrijfssimulaties en geen tijdrovende coachingmethodieken. Indiviuele processen worden in een groepsdynamiek uitgewerkt en ervaren.

Verschillende modules (variabel in te zetten):

EVOLUTIE OF REVOLUTIE (PRESTATIE MODULE)

7smodel bedrijfsspiegelBEDRIJFSSPIEGEL

GEZONDHEIDMODULE

heartmath    bioresonantie

LEIDERSCHAPONTWIKKELING MODULE

leadership pirimide

 

PROGRAMMA ONDERDELEN

Gezonde mensen functioneren beter, presteren beter en zijn gelukkig! Dus bieden wij gezondheids modules, zakelijk ontwikkelings modules en prestatie modules.

Hoofd / Hart workshop (visie op communicatie & gedrag)        een kennismakings workshop over hoe de samenwerking tussen het hoofd en het hart functioneert.

HeartMath en Bio-Resonantie (stress en gezondheid module) Meetinstrumenten die het fysieke lichaam meten om te weten hoe goed je in je vel zit, zonder gesproken woord of vragenlijsten.

The Universal Life Cycle (persoonlijk en team ontwikkelings module) een ontwikkelings meetinstrument om te weten waar je persoonlijk of als groep staat: de eigen kracht, de belangrijkste overtuigingen, de emotionele en praktische talenten en vaardigheden.

De Bedrijfsspiegel (management ontwikkeling module)             Het samenspel tussen Directie / Medewerkers /Klant in één grafiek in kaart gebracht en gewaardeerd door middel van de bedrijfsspiegel.

Discover-Y pilot Project (prestatie module) Analyse van de bedrijfsspiegel en het opnieuw stellen van prioriteiten bepalen de bestaande uitdagingen binnen een organisatie. De specifieke methodiek van dit onderdeel staat garant voor resultaat en vormt de basis van een geheel nieuwe manier van samenwerken.

 

Andere Leiderschap programma's  (klik)